Mobile menu

Vivienne Tam 與任銘暉 (10 Sep 2017)

Printer-friendlyPrinter-friendly

衣服是最基本的生活條件,時裝設計是最貼身的創意工業。首位登上國際時裝業舞台的香港時裝設計師Vivienne TAM,與土生土長的新晉時裝設計師任銘暉(Mountain YAM)份屬同門-在香港理工設計系畢業。儘管二人的起步點一樣,但卻面對著不同逆境。他們兩師姐弟展開跨世代對談,分享入行的辛酸、靈感的來源、設計的概念,以及未來的發展。 本集分別追訪兩位時裝設計師在紐約、上海等地的時裝週活動及其創作日常,看看他們如何把來自香港的創意帶上國際舞台。

Program: 
香港有你
Publish Date: 
Sunday, September 10, 2017
Station: 
RTHK
To access "Lingnan Access Only" Video programmes (e.g. Local TV Programmes on Demand) using thrid-party ISP, you need to use Lingnan University SSL VPN service. For more information on installation of the service, please visit Lingnan University VPN Connection